Alle berichten over

Planning

  • 13-10 Berg en Dal ultra 60 km
  • 21-10 Survivalrun Neede *
  • 28-10 Devilstrail Nijmegen
  • 10-11 Haarlerbergtrail
  • 09-12 Borculotrail
  • * ingeschreven

Survivalruns

Survivalruns

Records van Wouter

Snelste tijd op

9,7 km: 38:04 Kl. Haarloop 2010

15 km: 1:00:16 7heuvelen 2009

10 mile: 1:06:04 Diepe Hel 2009

Halve: 1:31 Vlissingen 2009

30 km: 2:13:18 Rotterdam 2010

Marathon: 3:09:03
(Rotterdam, 11-04-2010)

50 km: 4:19:19 Rondje Voorne

100 km in hardloop4daagse 2016
7 uur 34 min


Cross

12 km: 54:26
15 km: 1:06
7,5 km: 31:04

Wikwiheba eind 2008

Wikwiheba begin 2008

Ga voor meer hardloopnieuws naar:

maandag 13 juni 2011

Perfect

Het was perfect!!

Het weer was perfect, de organisatie was perfect, de camping met privé nachtwachttoilet was perfect, de routes waren perfect, mijn fans waren perfect, Dolf was perfect, de sfeer was perfect. Wat wil je nog meer in een Pinksterweekend. Kortom geen redenen om slecht te lopen.

De Hardloop4daagse is op vrijdag 10 juni van start gegaan en wij gaan met het hele gezin, met de caravan richting Apeldoorn. Ik heb er zin in vanwege de 6 etappes die ik mag lopen. Mian en de kinderen hebben zin om mij en de vele andere lopers die ze kennen en nog tegengaan komen dit weekend aan te moedigen.

Het is dit jaar de 10e editie, jubileum dus en dat wil de organisatie laten weten. Ze hebben flink uitgepakt met hun programma. Zo is de laatste etappe nu een loop vanuit Vaassen, vanaf het prachtige kasteel Cannenburgh, dwars door de kroondomeinen terug naar Apeldoorn.
Zo is er Zaterdagavond een hilarisch optreden van Dolf Janssen en zondagavond een prachtig literair cafe, waar lopende schrijvers als Jurriaan Simonis, Theo Danes en Marc Papanikitas voorlezen uit eigen werk en daarnaast ook de winnaars van de verhalenwedstrijd hun prachtige weergaven van het hardloop4daagse gevoel mogen voorlezen. En er is een boek verschenen over 10 jaar Hardloop4deaagse.

Dit alles ter omlijsting van de 6 etappes. Zoals we gewend zijn van de hardloop4daagse is de organisatie tot in de puntjes geregeld en worden de kleine kreukeltjes die er nog zijn direct effectief en naar tevredenheid gladgestreken. Service en Klantvriendelijkheid waar menig bedrijf en organisatie nog heel veel van kan leren.

Voor mij is het het weerzien van vele bekenden, bijkletsen en gezellig samen lopen.
In de loop der jaren leer je steeds meer lopers kennen en in de ongedwongen sfeer zijn contacten zo gelegd. Er is vooral veel respect voor elkaar. Dat maakt het evenement geweldig.

Onze kinderen hebben zich uitstekend vermaakt en samen met Mian staan ze elke etappe aan vol overgave alle lopers aan te moedigen, al hebben ze wel een aantal lopers die wat speciale aandacht krijgen. Naast hun vader is dat in willekeurige volgorde Henry, Bjorn, Pim, Jan, Rene, Alma en op etappe 5 ook nog Mark de Boer die mij door deze zware etappe door Hoog Buurlo en de hei bij radio Kootwijk heeft gehaast. Mark is een van de winnaars van de schrijfwedstrijd en heeft derhalve zondag avond zijn verhaal mogen voordragen, dat toevalligerwijs over diezelfde 5e etappe ging uit een andere editie.

Nu kan ik alle etappes gaan beschrijven, maar dat is niet waar het omgaat. De Veluwe rond Apeldoorn is geweldig mooi. Elke etappe heeft zijn speciale uitstraling en geen enkele is vlak. Gemeen vals plat, kuitenbijtende hellingen, los zand, ongelijke kasseien wisselen de goed begaanbare fiets- en bospaden en het asfalt af. Dit alles door het afwisselende landschap van bossen, heide, zandverstuivingen, kleine dorpjes, het monumentale en roemruchte Radio Kootwijk. Een mix die garant staat voor prachtige routes, afzien en genieten tegelijk.

Er heerst een prachtige sfeer van respect en iedereen heeft het er telkens maar over dat tijden niet belangrijk zijn en het klassement er niet toe doet. Al wil een ieder graag weten hoe je gelopen hebt en wat je tijd is. Nee, het gaat nergens over maar iedereen kijkt toch na elke etappe naar de verschuivingen in het klassement en hoe de concurrentie het er van afgebracht heeft. En dat niet alleen in de top.

Voor mezelf ging het lopen fantastisch dit weekend. Alle etappes goed kunnen lopen. Weinig last van de benen en met een totaal tijd over 100 km van 7 uur 37 minuten ben ik 13 minuten sneller dan vorig jaar.
Onverwacht voor mij, gezien de beperkte voorbereiding dit voorjaar.

Hieronder nog een aantal sfeer beelden van het weekend.








Fans


Dolf

Helpen


Met Mark de Boer.


Met Mark de Boer en Henry.


Kasteel Cannenburgh in Vaassen


100 km volbracht

2 opmerkingen:

Bjorn Paree zei

H4D is heel speciaal en zij die er bij zijn snappen dat ! Het was weer ene topweekend. Nogmaals dank voor de gezelligheid ; jij en je complete gezin hoort gewoon bij de H4D.

Keesdeloper zei

Wouter is terug! Yeah!